Stabiel Recruitment
Bemiddeling • Advies

Bestuursfuncties in Rotterdam

Naast reguliere werkzaamheden wordt er door Jeroen aandacht besteed aan het leggen van verbindingen zonder winstoogmerk en is Jeroen actief betrokken bij:

Stichting Stadsklooster Rotterdam

Voor het Stadsklooster in Rotterdam als mede-initiatiefnemer in 2016 een wervingscampagne opgezet voor het selecteren van toekomstige bewoners in samenwerking met wooncorporatie Woonbron. Op 19 maart 2018 is de Stichting Stadsklooster Rotterdam opgericht en sindsdien als bestuurslid actief.

Vereniging van Eigenaren Vogelenzang 8 en Pannekoekstraat 68-84 

In 2006 getrouwd met Annelies en sindsdien woonachtig in een jaren vijftig appartement in het Laurenskwartier te Rotterdam. In 2007 als voorzitter betrokken geweest bij het VvE bestuur en vanaf 1 juli 2019 als secretaris o.a. verantwoordelijk voor het beheer en de technische zaken.

Wijkgemeente Maaskant Open Grenzen

Sinds Jeroen op een steenworp afstand van de Grote- of Sint Laurenskerk woont, is hij betrokken bij deze monumentale kerk tijdens de zondagse bijeenkomsten en doordeweekse activiteiten. Vanaf 2006 als gemeentelid, in 2013 is Jeroen bevestigd als diaken en in februari 2021 heeft Jeroen de taak van scriba (secretaris) aanvaard. 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.